ELECCIONS 25-N
Política 12/11/2012

Junqueras planta el Círculo Ecuestre

ERC anul·la a última hora el col·loqui que tenia previst fer aquest dilluns el seu candidat al centre social de l'alta burgesia barcelonina

Roger Tugas
1 min
El president d'ERC, Oriol Junqueras, en un acte de fa poc. Esquerra ha representat tradicionalment l'independentisme.

BarcelonaEl calendari d'actes d'ERC preveia per a aquest dilluns una conferència del seu candidat, Oriol Junqueras, a la seu del Círculo Ecuestre integrada en el cicle de col·loquis 'La Catalunya que volem', on la cap de llista del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ja va participar dimarts passat i on està previst que hi passi també el líder de Ciutadans, Albert Rivera, aquest dimecres. Aquest mateix dilluns al matí els republicans han notificat oficialment l'anul·lació d'aquest acte per "motius d'agenda" del seu cap de llista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Consultades per l'ARA.cat, fonts de comunicació del Círculo Ecuestre confirmen que han rebut una trucada poques hores abans de l'hora prevista de la conferència −les 15.00 h− per anunciar que Junqueras no hi assistiria. Segons afirmen, els republicans no haurien donat gaires més detalls.

L'acte estava previst des de feia més d'una setmana, atès que el 31 d'octubre el Círculo Ecuestre va enviar la convocatòria a la premsa i ERC la va incloure en l'agenda de campanya. La poca previsió, per tant, difícilment explica l'anul·lació de l'acte.

stats