ACORD DE GOVERNABILITAT
Política 15/12/2012

Oriol Pujol: "CDC i Unió anem a la una per fer el castell del dret a decidir"

El secretari general convergent promet "seguir treballant" per pactar amb ERC. Artur Mas ha parlat en privat davant els quadres del partit

Oriol March
1 min
Oriol Pujol, amb Artur Mas, durant el consell nacional de CDC / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaOriol Pujol, secretari general de CDC, ha considerat aquest dissabte al matí, davant el consell nacional del seu partit, que "el procés que ha engegat Catalunya ja no té marxa enrere" i que Convergència i Unió "van a la una per fer el castell del dret a decidir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol s'ha compromès a "seguir treballant amb ERC" per tal de bastir un acord de governabilitat que garanteixi l'estabilitat i la consulta sobiranista. "Les posicions pressupostàries estaven separades al principi però ens hem acostat molt", ha apuntat el secretari general de CDC, que s'ha queixat que a Madrid es pensin que amb "atacs personals" es pot aturar el procés.

El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha intervingut en privat davant els quadres del partit, de la mateixa manera que també ho han fet Lluís Corominas i Francesc Homs per valorar la campanya i l'estat de les negociacions amb ERC.

stats