Política 18/02/2013

Ortega espera que investigui si ha estat espiada, encara que no en té “cap constància”

La vicepresidenta de la Generalitat demana que s'imposi "el seny català" en la política

Acn
1 min

Brussel·lesLa vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha afirmat no tenir "cap constància" d'haver estat espiada per Método 3 i que no ha vist "cap informe", tot i que ha demanat que "s'investigui" el cas. "Quan un pensa que fa les coses bé no té la sensació que l'estiguin espiant, al contrari; jo treballo amb la mateixa manera de fer i diligència de sempre" ha dit avui a Brussel·les, abans d'assistir en el ple de l'assemblea regional i local Euro-Mediterrània.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La vicepresidenta del Govern s'ha mostrat disgustada sobre la possibilitat d'haver estat investigada per la trama d'espionatge polític i empresarial presumptament finançada per partits polítics, organismes públics i entitats privades. "Desitjo que ràpidament s'investigui, que la justícia actuï amb tota celeritat i que episodis com aquests no siguin la tònica normal de la política catalana i de l'Estat", ha reclamat.

La dirigent democratacristiana ha reivindicat "que s'imposi el seny català, aquella manera d'actuar i de fer política, sobretot a Catalunya, que està basada en la vocació de servei als altres".

stats