Política 11/05/2015

Podem apel·la el votant de "cor antic" enfront el discurs de C's

Pablo Iglesias demana ajuda als seus perquè convencin els indecisos. "Alguns intenten enfrontar generacions d'espanyols", diu Errejón

Agències
1 min
Pablo Iglesias dissenya un partit basat en l’hiperlideratge.

Móstoles (Madrid)La campanya a la capital espanyola s'està convertint en un duel de missatges creuats entre Ciutadans i Podem. Després que Albert Rivera considerés aquest dilluns al matí, en un esmorzar informatiu a l'hotel Palace de Madrid, que els únics que poden canviar l'Estat són els nascuts en democràcia, Pablo Iglesias ha fet aquest vespre des des Móstoles, al sud de Madrid, una defensa aferrissada de les generacions que van viure la guerra i el franquisme. "Som una força política nova, però tenim el cor antic", ha dit davant d'unes 3.500 persones -segons l'organització- en el que va ser part del cinturó roig de Madrid i que avui en dia està governat pel PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iglesias ha intentat convèncer així, en primer lloc, als votants més grans. Ha assegurat que són els que es van "partir l'esquena" per conquerir drets socials a l'Estat. I alhora, ha demanat a tos els seus simpatitzants que facin campanya per persuadir el vot indecís. "Necessitem valentia per recuperar Madrid enfront els que l'han entregat als mafiosos corruptes", ha dit. "A nosaltres no ens compra ningú, ningú. I això no ens perdonen", ha afegit reivindicant que Podem és el que més mítings emplena amb un menor pressupost. No en va, els mítings de Ciutadans no podrien ser més diferents que els de la formació de Pablo Iglesias, en què s'acostuma a suar de valent, i més amb les últimes temperatures que assoten la península.

El número dos de Podem, Íñigo Errejón, ha estat més directe en atacar Rivera. Sense citar-lo, això sí, ha afirmat que "alguns es dediquen a enfrontar generacions d'espanyols".

stats