Política 09/03/2017

"El conveni amb el Palau era perquè a les festes majors no sonés només música andalusa": la declaració de Daniel Osàcar en 10 frases

"Aquests senyors de Ferrovial els he conegut aquí. No els havia vist mai"

Albert Solé
2 min
Daniel Osàcar, extresorer de CDC

BarcelonaL'extresorer de Convergència, Daniel Osàcar, ha negat rotundament els fets que entre ahir i avui li han imputat Fèlix Millet i Jordi i Gemma Montull durant el judici del cas Palau. Resum de les seves declaracions:

  1. "S'ha mentit, i molt. Hi ha afirmacions que s'han fet sobre la meva persona que són totalment falses".
  2. "M'imagino que ells [Millet i Montull] es van quedar tots els diners i ara em volen culpar a mi".
  3. "Pel que em van explicar, al Palau de la Música veien que el seu camp d'acció era limitat i van veure que la Fundació Trias Fargas podia ser un vehicle, i més tenint en compte que CDC tenia més de 600 ajuntaments on governava, per difondre la cultura catalana. La idea era que a les festes majors dels pobles no sonés només música andalusa i també hi hagués sardanes i hi ballés l’esbart".
  4. "Convergència ha pagat totes les factures que ha rebut per feines que s'han fet per a Convergència".
  5. "Nosaltres no rebíem diners en efectiu perquè és il·legal, és rotundament fals".
  6. "Aquests senyors de Ferrovial els he conegut aquí. No els havia vist mai".
  7. "Quan jo vaig ser responsable de finances, Convergència estava en l'oposició en totes les institucions, per tant no podia tenir cap contacte amb les adjudicacions d'obra pública".
  8. "No m'he reunit mai amb ningú al Palau de la Música. El senyor Millet jo el coneixia per la premsa i pels mitjans de comunicació".
  9. "A mi em cridava Montull quan Millet havia signat el conveni i jo anava a recollir-lo. En el conveni no hi havia cap tipus de factura. Sempre es pagava amb un xec nominatiu. Fins al Palau hi anava amb metro, i en tornava amb autobús, i, evidentment, sense bitllets a la butxaca".
  10. "El meu desig sempre ha estat servir el país. Aquesta va ser la meva dedicació. Mai vaig tenir cap altra ambició".
stats