Política 05/03/2015

El PP acusa el Govern de fer servir els diners que presta l'Estat en "aventuretes d'un estat fictici"

El portaveu adjunt dels populars al Parlament assenyala que el procés condueix a "moltes barbaritats"

Ara
1 min
Santi Rodríguez, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha acusat el Govern de fer servir els diners que presta el ministeri d'Hisenda comandat per Cristóbal Montoro a través del fons de liquiditat autonòmica (FLA) per "aventuretes d'un estat fictici". Així s'ha expressat Rodríguez durant una interpel·lació al conseller de la Presidència, Francesc Homs, sobre les estructures d'estat que prepara el Govern i que estan incloses en els pressupostos per al 2015.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens volem aïllar de gent com vostès", ha apuntat Homs en el seu torn de rèplica, després que Rodríguez hagi assegurat que en el procés sobiranista s'han dit "moltes barbaritats". El conseller de la Presidència no ha respost algunes preguntes del portaveu adjunt del PP, com és el cas del cost d'Independent Diplomat –un lobi de relacions internacionals contractat per la Generalitat– per al 2015. Rodríguez també ha furgat en les declaracions de Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, que dimarts va criticar el paper del Diplocat, l'agència de diplomàcia informal catalana.

Homs ha defensat la "legalitat" i "legitimitat" de les estructures d'estat i ha acusat el PP d'incomplir les sentències del Tribunal Constitucional (TC).

stats