Política 16/04/2013

La mesa del Parlament accepta les renúncies dels consellers Puig, Gordó i Espadaler al seu escó

Els ocuparan Benet Maimí (Unió), Joan Morell (CDC) i Roger Montañola, secretari general de la Unió de Joves, que d'aquesta manera torna a tenir representació parlamentària

Acn
1 min

BarcelonaLa mesa del Parlament ha acceptat aquest dimarts les renúncies dels consellers Felip Puig, Germà Gordó i Ramon Espadaler al seu escó de diputat. Les vacants que deixen els titulars d'Empresa i Ocupació, de Justícia i d'Interior seran ocupades per Benet Maimí, Joan Morell i Roger Montañola, que ocupaven els llocs trentè, trenta-unè i trenta-dosè de la llista de CiU per Barcelona a les darreres eleccions i que ja van ser diputats la passada legislatura. D'aquesta manera, Unió passa a tenir 14 escons –abans en tenia 13– i les joventuts democristianes recuperen la representació parlamentària. En l'anterior legislatura, Montañola –secretari general de la Unió de Joves– ja havia estat diputat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Actualment, després d'aquestes renúncies, a més del president, Artur Mas, hi ha tres membres més del Govern que són diputats al Parlament: Joan Ortega, Irene Rigau i Josep Maria Pelegrí.

A banda d'Artur Mas, els membres del Govern que conserven el seu escó de diputat són la vicepresidenta i consellera de Governació, Joana Ortega; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; i el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.

stats