Política 10/07/2013

Pedro J. Ramírez veu difícil que Bárcenas pugui demostrar que Rajoy hagi cobrat sobresous en negre

El director d''El Mundo' no té cap dubte que el full publicat de la llibreta de l'extresorer del PP és autèntic

Ara
2 min

BarcelonaEl director d''El Mundo', Pedro J. Ramírez, dubta que l'extresorer del PP Luis Bárcenas pugui demostrar que el president espanyol, Mariano Rajoy, o altres dirigents del partit hagin rebut diners en negre. "No veig Rajoy o Rodrigo Rato firmant un rebut d'una entrega de diners en metàl·lic i, per tant, no sé si el senyor Bárcenas estarà en condicions de provar directament aquests apunts", ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio. Amb tot, el director d''El Mundo' sí que veu possible que Bárcenas pugui "acreditar" el "finançament il·legal" per part d'adjudicataris d'obra pública "en una dinàmica molt similar a la del cas Palau o el cas Filesa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bárcenas va amenaçar aquest diumenge a través de la carta publicada per Perdo J. Ramírez a 'El Mundo' de fer "caure el govern" de Rajoy si es fes pública la documentació que assegura tenir sobre el finançament irregular del PP, els sobresous en negre a alts dirigents del partit i altra informació molt compromesa.

Ahir mateix, 'El Mundo' ja va publicar un full suposadament arrencat de la llibreta de Bárcenas. Els documents que fins ara havia tret a la llum 'El País' eren fotocòpies.

Pedro J. Ramírez no té dubtes sobre l'autenticitat del document, que ja és en mans del jutge que porta el cas. "El document que he lliurat a l'Audiència Nacional és un document autèntic i versemblant, sobretot després d'aportar la prova pericial cal·ligràfica que acredita que el paper es va escriure fa 15 anys; és a dir, que no ha estat una prova fabricada 'ad hoc'", ha dit el director del diari a Catalunya Ràdio.

stats