ELECCIONS 25-N
Política 21/11/2012

Anonymous protesta per l'ofensiva d''El Mundo' contra CiU penjant el vídeo sexual de Pedro Jota

El col·lectiu de pirates informàtics considera que el diari ha volgut fer "un cop contra la llibertat de les eleccions catalanes", recupera la filmació dels anys 90 i crida a "apagar" la web del rotatiu

Ara
1 min

BarcelonaEl col·lectiu de pirates informàtics Anonymous ha recuperat el famós vídeo dels anys 90 en què el director d''El Mundo', Pedro Jota Ramírez, tenia sexe amb una prostituta i l'ha penjat a la xarxa. D'aquesta manera, els 'hackers' protesten pel recent "cop contra la llibertat de les eleccions catalanes, dirigit per feixistes des de les clavegueres de l'Estat i difós per mitjans que fan de la calúmnia una contínua notícia", segons anuncien en un comunicat penjat a la web Kaos en la Red, sobre les acusacions de corrupció difoses pel rotatiu madrileny contra Artur Mas i la família Pujol, que estan centrant els últims dies de campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el mateix text, Anonymous convoca tots els ciutadans a "col·laborar amb l'apagada del mitjà feixista, mitjà que ataca un dels pilars de la democràcia, el vot lliure", una apagada que fixa per a dilluns, a les 9 del matí. "Hem de donar un missatge clar a un mitjà feixista que coarta la llibertat de tot un poble", denuncien els 'hackers', que afegeixen que "la primera condició perquè el vot sigui en llibertat és la bona informació dels ciutadans". "És aquí on Anonymous exercirà el seu poder contra qualsevol que no permeti que un poble s'expressi lliurement", afegeix.

stats