Política 07/07/2019

Pericay adverteix Rivera que cada cop està "més sol" a Ciutadans

L'exlíder taronja a les Balears critica la manera com la direcció ha gestionat les discrepàncies

Ara / Acn
1 min
Xavier Pericay, candidat autonòmic de Ciutadans / E. CALVO

BarcelonaJa fora de la direcció i com un militant més de Ciutadans, Xavier Pericay ha advertit Albert Rivera que cada cop està "més sol" al partit, després de les últimes dimissions, entre les quals la seva. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l'exlíder taronja a les Balears ha explicat que hi ha més veus discrepants a l'executiva tot i que no hagin dimitit. Pericay considera que la direcció no ha gestionat bé les "discrepàncies" i ara en paga les conseqüències.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com va apuntar en la carta de comiat que va fer arribar a Rivera, els seus motius per deixar l'executiva no són els mateixos que van portar a plegar Javier Nart i Toni Roldán. Ell avala el veto a Sánchez i no qüestiona els pactes amb Vox, però critica que la direcció el deixés fora de les llistes a les Balears després de perdre les primàries, quan Rivera li havia promès que ho replantejaria.

A l'entrevista, i en relació a la seva dimissió de l'executiva, on era responsable d'Educació, Pericay ha explicat que encara que Rivera li va demanar fa dos mesos, quan ell ja va plantejar la seva marxa, que es quedés per "responsabilitat" i ell ho va acceptar, la situació no va acabar funcionant. "Ha passat el temps i no hi ha hagut cap novetat", ha lamentat Pericay, que ha afegit que després de les dimissions de Toni Roldán i Javier Nart, i de veure els "mètodes i formes" de l'executiva va acabar decidint dimitir, decisió que assegura que la va confirmar a Rivera la setmana passada.

stats