Política 03/03/2015

Podem i la plataforma de Tania Sánchez no arriben a un acord per confluir a la Comunitat de Madrid

Convocatòria per Madrid i el partit de Pablo Iglasias conclouen, després d'una reunió, que tenen "estratègies electorals diferents"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
La candidata d’IU a la Comunitat de Madrid, Tania Sánchez, és una de les signants del manifest.

MadridPodem i la plataforma de Tania Sánchez no es presentaran junts a les eleccions a la Comunitat de Madrid del pròxim 24 de maig. Després de reunir-se aquest dimarts, les dues parts han arribat a la conclusió que tenen "estratègies electorals diferents per a la Comunitat de Madrid". Convocatòria per Madrid, liderada per l'excandidata d'IU Tania Sánchez i parella de Pablo Iglesias, ha fet una crida, però, a seguir treballant per a la confluència a nivell municipal, amb iniciatives com Guanyem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Podem insisteix que "manté el seu full de ruta de cara les autonòmiques". El consell ciutadà de la formació a la Comunitat de Madrid va aprovar el dilluns passat no convocar un referèndum sobre la possibilitat de posar en marxa un procés de confluència a nivell regional per presentar-se amb la plataforma de Tania Sánchez sota unes sigles que no sigui Podem. I és que, d'acord amb els estatuts de la formació, Podem es presenta a les autonòmiques amb el seu nom, a diferència de les municipals, en què han optat per donar suport a candidatures ciutadanes.

stats