Exaltació del feixisme

La Policia Nacional atribueix un delicte d'odi a la jove que va denigrar els jueus durant un homenatge a la División Azul

La Fiscalia de Madrid té oberta una investigació sobre les "proclames antisemites" que es van produir durant el mateix acte

Ara

MadridLa Policia Nacional atribueix un delicte d'odi a la jove falangista Isabel Peralta, la principal oradora en l'acte d'homenatge a la División Azul a Madrid el 13 de febrer, després que denigrés els jueus durant el seu discurs. Així ho revela l'informe policial que ha avançat El Periódico i que ha pogut confirmar l'ARA. Durant el seu discurs, Peralta va dir que "l'enemic sempre serà el mateix", en referència als jueus, i que "el jueu és el culpable".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'acord amb les conclusions que la policia ha enviat a la Fiscalia, la jove neonazi va infligir l'article 510 del Codi Penal, que preveu penes de fins a quatre anys de presó.

Cargando
No hay anuncios

L'informe arriba després que la Fiscalia de Madrid obrís una investigació sobre les "proclames antisemites" que es van produir durant el mateix acte.