Exaltació del feixisme

La Policia Nacional atribueix un delicte d'odi a la jove que va denigrar els jueus durant un homenatge a la División Azul

La Fiscalia de Madrid té oberta una investigació sobre les "proclames antisemites" que es van produir durant el mateix acte

Ara
1 min
Isabel Peralta, en l'acte d'homenatge a la División Azul

MadridLa Policia Nacional atribueix un delicte d'odi a la jove falangista Isabel Peralta, la principal oradora en l'acte d'homenatge a la División Azul a Madrid el 13 de febrer, després que denigrés els jueus durant el seu discurs. Així ho revela l'informe policial que ha avançat El Periódico i que ha pogut confirmar l'ARA. Durant el seu discurs, Peralta va dir que "l'enemic sempre serà el mateix", en referència als jueus, i que "el jueu és el culpable".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'acord amb les conclusions que la policia ha enviat a la Fiscalia, la jove neonazi va infligir l'article 510 del Codi Penal, que preveu penes de fins a quatre anys de presó.

L'informe arriba després que la Fiscalia de Madrid obrís una investigació sobre les "proclames antisemites" que es van produir durant el mateix acte.

stats