Política 03/04/2011

Portabella fitxa l'actriu Montserrat Carulla per a la seva candidatura municipal de Barcelona

Ocuparà el número 40 de la llista Unitat per Barcelona, al costat del Dr. Broggi que la tanca amb el número 41

Pere Martí
1 min

BarcelonaLa candidatura Unitat per Barcelona continua sumant suports, després del fitxatge de Joan Laporta. L'últim, anunciat aquest matí és el de l'actriu Montserrat Carulla. La coneguda actriu hi anirà com a independent i ocuparà el número 40, al costat de del doctor Moisès Broggi,que tancarà la llista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Portabella ha fet aquest diumenge a foto oficial de la seva candidatura i ha excusat la presència de Carulla perquè està de rodatge al País Basc, però ha destacat la capacitat de sumar del seu projecte, presentant-lo com l'única alternativa per superar la crisi.

Durant l'acte celebrat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, Portabella ha afirmat que a la seva llista posa com a prioritat superar la crisi i que ho farà a partir de la reindustrialització de Barcelona amb la creació de 50.000 llocs de treball.

L'alcaldable d'ERC ha explicat que aquests llocs de treball sortiran de 10 sectors estratègics de futur que permeten globalitzar Barcelona, com la recerca, les tecnologies netes, la mobilitat o la informació. "Si som capaços de crear 50 mil llocs de treball reduirem a la meitat l'atur ", ha reblat.

stats