Política 29/10/2012

Camacho avisa que el pròxim govern de Catalunya "haurà d'ajustar entre 3.000 i 4.000 milions'

La candidata del PP de Catalunya considera que el PSC deixa "orfes" els seus votants

Acn
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha avisat que el proper govern de Catalunya "haurà d'ajustar entre tres mil i quatre mil milions' d'euros el pressupost per a l'any vinent. En declaracions a La Xarxa, Sánchez-Camacho ha deixat clar que ningú pot prometre que no retallarà, "perquè els comptes no s'aguanten". "Mentre Artur Mas va criticant els pressupostos de Rajoy, el pròxim govern haurà de fer el mateix", ha afirmat, recordant que la situació econòmica catalana "és molt difícil". La candidata del PPC considera que el PSC deixa "orfes" els seus votants, amb un programa igual al de CiU. La candidata del PPC a la presidència de la Generalitat considera que els socialistes estan tan dèbils que tenen manca de projecte i han estat capaços de copiar el programa de CiU. "És la gran errada del socialisme català", ha emfatitzat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Sánchez-Camacho assegura que no poden prometre que no tocaran partides com la sanitat i l'educació en cas que governin: "tot i que tothom sap que no governaran", ha afegit. "El PSC no té cap credibilitat quan parla de retallades. Van ser ells qui van deixar Catalunya arruïnada", sentencia la popular.

Pel que fa a un hipotètic escenari d'un nou estat català, Alícia Sánchez-Camacho ha repetit que no tindria cabuda en la Unió Europea. "Una Europa de 27 ja té problemes per a la integració. No som davant una Europa de 70 amb Catalunya, Flandes i Escòcia independent. Això és inviable i no és el que vol el futur d'Europa", diu la presidenta del PPC.

stats