Política 05/04/2017

El PP demana al Govern que trenqui el seu pacte amb la CUP perquè "batasunitzen" la política

Junqueras li respon que són els populars qui treuen "rèdit" dels actes de la CUP, en referència a l'intent d'ocupació de la seu del PP català per part d'Arran, on també hi va participar la diputada Anna Gabriel

Mireia Esteve
1 min
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras

BarcelonaEl PP ha aprofitat l'intent d'ocupació de la seu del PP per part d'Arran per retreure al Govern el seu pacte amb la CUP. El portaveu popular, Alejandro Fernández, ha acusat a l'executiu de Puigdemont que tingui un pacte amb "un partit residual" i que "batasunitza" la política. El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha contestat al diputat popular que és el PP qui "batasunitza" la política, perquè treuen "rèdit" de les accions de la CUP. Junqueras també ha volgut desmuntar l'argument del popular a l'afirmar que la CUP era un "partit residual", ja que ha explicat que els anticapitalistes "només tenen un diputat menys que els populars".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els populars han retret que el Govern pacti amb el partit el qual la seva portaveu, Anna Gabriel, va participar en l'acció d'Arran de la setmana passada. "És un acte d'intimidació absolutament inacceptable", ha reiterat Fernández. Junqueras, però, ha assegurat que no veia cap tipus de relació entre l'acció d'Arran i el seu suport als pressupostos. En aquest sentit, el vicepresident del Govern ha assegurat que l'executiu català continuarà treballant per uns pressupostos "millors".

stats