CAP AL 20-N
Política 01/11/2011

El PP sancionarà les administracions que ultrapassin les seves competències

Els populars aplicaran les sentències del Tribunal Constitucional també en aquelles normes sobre les quals no pesi cap recurs

Ara
1 min

BarcelonaEl PP ha fet públic aquest dimarts al matí el seu programa electoral definitiu, a tan sols dos dies de l'inici de la campanya electoral. Són 214 pàgines en què els populars expliquen les seves principals mesures de cara a les eleccions i de cara als propers quatre anys, ja que segons totes les enquestes és el PP qui més números té d'ocupar la Moncloa a partir del 20-N. "Confiança", "ocupació", "reformes" i "educació" són les paraules que encapçalen aquest full de ruta amb què Mariano Rajoy vol guanyar els eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre d'altres mesures, el PP proposa que se sancionin aquelles administracions que ultrapassin les seves competències. "És precís reconduir la prestació de serveis impropis mitjançant l'atribució expressa de competències i el seu finançament, i en el seu cas, la prohibició efectiva i la consegüent sanció", explica el programa electoral dels populars. Tanmateix, mesures com aquestes s'emmarquen en el que el PP anomena "segona descentralització".

Pel que fa al Tribunal Constitucional, el PP promourà que s'estengui l'"eficàcia de les sentències del TC" a les normes a les quals es puguin aplicar els dictamens de l'alt tribunal, independentment de si s'ha interposat un recurs o no contra aquestes lleis.

stats