DEBAT INTERN AL PSC
Política 12/02/2011

El PSC de Tarragona i Terres de l'Ebre vol reforçar el perfil federalista i d'esquerres en el proper Congrés

Els firmants del text creuen que el federalisme ha de comportar un reconeixement "sense reserves ni complexos" de Catalunya per part d'Espanya

Efe
1 min
El candidat del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté.

TarragonaLes federacions del PSC del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han elaborat un document conjunt que defensa la creació d'un nou perfil per al socialisme català, accentuant els trets federalistes, d'esquerres, catalanistes i europeistes de la formació. El document propugna la definició d'un federalisme que comporti un reconeixement "sense reserves ni complexos" de Catalunya per part d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els signants consideren que es tracta d'un manifest representatiu de "tots els socialistes" de les comarques de Tarragona, que també pot ser subscrit per tots els militants i simpatitzants de qualsevol zona de Catalunya. També estan convençuts que aquestes idees acabaran sortint a la llum en el pròxim congrés del partit.

Els redactors del documents, el coordinador del PSC en les Corts Generals, Francesc Vallés, i el portaveu adjunt del grup socialista al Parlament, Xavier Sabaté, consideren que és una manera de demostrar que en el partit hi ha una "amplíssima" majoria que pensa en una mateixa definició del projecte.

stats