Política 27/01/2015

El PSC augura “tardes de glòria d'intercanvi de represàlies” entre CiU i ERC

El portaveu socialista al Parlament, Maurici Lucena, assegura que el president Artur Mas "s'ha equivocat" no demanant la compareixença ell mateix

Laia Vicens / Núria Orriols
1 min
El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena / ACN

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha predit que en aquests vuit mesos que queden fins al 27-S “assistirem a grans tardes de glòria” per “l'intercanvi de represàlies” que es produiran, ha dit, entre CiU i ERC. “Però espero equivocar-me”, ha matisat. Lucena ha titllat d'“episodis esperèntics” els últims dies de CiU i ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Lucena ha augurat que durant aquests mesos es viuran “episodis de persones properes a Mas que amenaçaran en modificar la data de les eleccions per pressionar ERC”. “Aquests vuit mesos se'ns faran més llargs que un dia sense pa”, ha afirmat.

Sobre la declaració dels Pujol, Lucena ha demanat a l'expresident que “doni compliment a la seva promesa d'ajudar a la justícia”, un fet que fins ara “no ha acomplert”. I en aquest sentit, el dirigent socialista ha dit que “Mas s'ha equivocat no demanant la compareixença ell mateix”. “Les ombres de sospita començaven a ser denses i la institució que president exigeix la màxima transparència”, ha dit. Tot i que s'ha mostrat convençut que Mas no té cap implicació amb el cas de les ITV, l'ha instat a dir al Parlament que no s'ha reunit amb cap dels noms que se citen al sumari del cas de les ITV.

stats