Política 17/06/2014

Elena: "L'enrocament de la majoria orgànica del PSC l'arrossegarà cap a posicionaments molt minoritaris"

El líder del corrent crític Avancem anunciarà dimecres si planta cara a Iceta. En declaracions a RAC1, no descarta abandonar el partit. Creu que serà "difícil d'entendre" el suport de Ros a Iceta si el discurs no canvia

Ara
1 min
Joan Ignasi Elena (PSC) a l'assemblea oberta d'ICV-EUiA / PERE VIRGILI

BarcelonaEl líder del corrent crític del PSC Avancem, Joan Ignasi Elena, no descarta cap escenari després que Miquel Iceta hagi anunciat que fa el pas i que es postula per encapçalar el partit després de la dimissió de Pere Navarro com a primer secretari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RAC1, Elena ha denunciat l'"enrocament" de "la majoria orgànica del partit" en el debat sobiranista, un fet que, insisteix, farà que el PSC "vagi arrossegant-se cap a posicionaments molt minoritaris".

Aquest dimecres el líder d'un sector dels crítics anunciarà si s'enfronta a Iceta i també si es presenta a primer secretari. No descarta abandonar el partit. Si l'"enrocament" de l'aparell del partit es manté, veu "molt difícil fer un altre plantejament", ha afirmat.

Elena s'oposa a la candidatura d'Iceta perquè és l'"ideòleg dels posicionaments polítics dels últims anys". Tampoc entendria que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que s'ha alineat fins ara al costat del sector que defensa el dret a decidir, fes costat a Miquel Iceta. "Si el discurs és el mateix, seria difícil d'entendre", ha dit.

stats