Política 12/06/2015

El PSC es dóna un mes més per negociar l'entrada al govern de Badalona

Els socialistes, que votaran la investidura de Dolors Sabater, rebutgen l'oferta de Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA per incorporar-se al govern municipal, que de moment es quedarà en minoria

Ara
1 min

BadalonaEl PSC ha decidit aquest divendres al vespre rebutjar l'oferta de Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA per incorporar-se al govern municipal i ha ofert seguir negociant durant un mes més per explorar les possibilitats d'incorporar-s'hi, segons han informat a l'ARA fonts coneixedores de les negociacions. D'aquesta manera, el nou govern començarà a caminar en minoria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes, sí que votaran la investidura de la candidata de Guanyem Badalona en Comú –confluència integrada per membres de la CUP, del Procés Constituent, de Podem i de moviments socials–, Dolors Sabater, cosa que permetrà desallotjar de l'alcaldia el popular Xavier García Albiol.

Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA havien ofert al PSC el control de l'àrea de Serveis Socials i d'un dels districtes de la ciutat, encara per definir. Una oferta "insuficient" segons el secretari d'Organització del PSC a Badalona, Rubén Guijarro, que considera que l'oferta no s'ajusta al pes dels socialistes en el nou consistori. Per això, han demanat a la futura alcaldessa que reconsideri l'esborrany de cartipàs per garantir un govern ampli i estable.

stats