Política 09/05/2015

Iceta, sobre el cas Innova: "Les persones que sembla que se n'han pogut beneficiar no són del PSC"

El PSC recorda que les municipals són unes eleccions a "una sola volta"

Sara González
1 min
Miquel Iceta i Francesc Vallès, en la seva visita a Reus / S.G.

ReusEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha volgut deixar clar aquest dissabte des de Reus que, tot i que hi ha imputats del seu propi partit pel cas Innova, "les persones que sembla que se n'han pogut beneficiar no són del PSC". De fet, ha etzibat: "El PSC no té venedors de pròtesis". Els socialistes consideren que aquest cas que esquitxa el nucli dur del govern de CiU a Reus no tindrà cap afectació per a ells el 24-M i fan una crida a "fer net". Just el 28 d'abril la Guàrdia Civil va detenir la primera tinent d’alcalde de la ciutat, Teresa Gomis (CiU), i vuit persones més després de fer 25 escorcolls.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha insistit que davant un cas que posa en dubte la gestió de la sanitat catalana cal "fer net i més transparència" i, en el cas de Reus, ha subratllat que és el diputat i alcaldable del partit a la ciutat, Francesc Vallès, qui més ho pot garantir. El candidat ha assegurat que les seves percepcions de cara el 24-M "són bones" i confia que el PSC podrà recuperar el govern de la ciutat. Vallès ha recordat que cal "canviar" una ciutat on els darrers quatre anys CiU, de la mà de Carles Pellicer, ha pactat amb el PP.

El primer secretari del PSC ha tornat a recordar que aquestes eleccions municipals són a "una sola volta" per decidir "el millor equip" per dirigir cada ciutat i no pas un termòmetre per mesurar el pols sobiranista com reclamen des de CiU i ERC.

stats