ILLES BALEARS
Política 27/05/2015

PSIB, MÉS i Podem ja negocien un govern d'esquerres a les illes Balears

La socialista Francina Armengol i l'econacionalista Biel Barceló avisen, en declaracions a Catalunya Ràdio, de la "responsabilitat històrica" que tenen per arrabassar la presidència al PP

Ara
1 min
Francina Armengol

BarcelonaCom al País Valencià, a les illes Balears les forces d'esquerres ja han iniciat converses per arrabassar la presidència de la comunitat al PP. "Estem en aquesta fase d'intentar fer un gran acord d'esquerres", ha afirmat en declaracions a Catalunya Ràdio la cap de llista del PSIB, Francina Armengol, que ha afegit que els partits d'esquerres han de ser ara "responsables per estar a l'altura de les circumstàncies".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de la formació econacionalista MÉS, Biel Barceló, ha explicat que després del 24-M s'ha fet evident que els ciutadans estan "farts d'una política mancada de consens i diàleg" i que per això ara cal aconseguir un pacte on és imprescindible que hi hagi Podem. Tant Barceló com Armengol han assegurat que han vist el candidat d'aquesta formació, Alberto Jarabo, conscient que es tracta d'una "responsabilitat històrica" i disposat a parlar per forjar una aliança. Barceló ha puntualitzat que, per ara, no s'han plantejat una alternança a la presidència del Parlament balear.

stats