Política 05/09/2014

El PSOE respon a Cospedal que mai participarà en polítiques "de fronts"

El dirigent socialista Patxi López, que va ser lehendakari gràcies al front constitucionalista amb el PP, diu ara que els socialistes "són partidaris d'una política de ponts"

Ara / Efe
1 min

BilbaoEl PSOE ha rebutjat aquest divendres l'oferta que ha llançat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, per conformar el que ha anomenat una "gran coalició" amb PSC, Unió, C's i UPyD per intentar el desallotjament de les forces sobiranistes de les àrees de poder a Catalunya per tal de bloquejar el procés polític català. El secretari general dels socialistes bascos i responsable d'acció política del PSOE ha respost en nom de l'executiva dels socialistes espanyols que no pensa participar en "polítiques de fronts".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

López, que paradoxalment va ser lehendakari basc gràcies al front constitucionalista que va conformar amb el PP, ha comparegut a Bilbao per respondre a l'oferta de la dirigent popular.

"Política de ponts"

"El PSOE és partidari d'una política de ponts", ha afirmat López. Ha afegit que el seu partit rebutja de forma frontal "la consulta il·legal" del 9-N, si bé ha rebutjat també els "fronts que separen", en referència a la gran coalició que busca el PP.

stats