Política 17/08/2015

El PSOE acusa el govern espanyol de tenir una estratègia per salvar Rato

Segons el partit, tot va començar amb l'amnistia fiscal de Montoro

Efe
1 min

MadridEl portaveu econòmic del PSOE al Congrés, Pedro Saura, ha acusat aquest dilluns el govern espanyol de tenir "una estratègia per salvar" l'exvicepresident Rodrigo Rato i ha afegit que la millor manera d'apostar per la regeneració democràtica és tenir "connivència zero" amb la corrupció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans de comunicació al Congrés, Saura ha afirmat que "tots els espanyols" saben que l'executiu té una estratègia per salvar Rato, que va començar segons Saura amb l'amnistia fiscal quan l'exvicepresident va parlar amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

El següent pas, d'acord amb el relat de Saura, va tenir lloc quan la cap de l'Oficina Estatal de Lluita contra el Frau "no va voler avalar i confirmar" l'informe que havien fet els tècnics.

El socialista ha afirmat que l'últim episodi d'aquesta estratègia seria la reunió de Rato amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz.

Saura ha dit que el PSOE és un partit que respecta les institucions i la independència del poder judicial i ha defensat que la millor manera d'apostar per la regeneració democràtica i guanyar la confiança dels ciutadans és tenint "connivència zero" amb la corrupció.

stats