Política 11/02/2015

Chacón veu un error la decisió de fer fora Tomás Gómez de la secretaria general del PSOE a Madrid

La responsable de Relacions Internacionals dels socialistes ho ha comunicat a la reunió de l'executiva federal del partit

Europa Press
2 min
Carme Chacón, a la seu del PSC

MadridLa secretària de Relacions Internacionals del PSOE, Carme Chacón, no comparteix la decisió de suspendre a Tomás Gómez i crear una gestora al Partit Socialista de Madrid (PSM) i així ho ha expressat aquest dimecres davant els seus companys de la direcció federal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han informat a Europa Press diversos assistents a la reunió de la Comissió Permanent de l'Executiva, l'exministra de Defensa ha dit que apartar Gómez de la secretaria general dels socialistes madrilenys és un error en el qual no vol participar.

Preguntada després en públic per la seva opinió en aquest tema, s'ha limitat a apuntar que "el que havia de dir" ho havia dit ja en la reunió a porta tancada.

A més de Chacón, han sortit en defensa del líder dels socialistes madrilenys el secretari de Moviments Socials, Pedro Zerolo, que va ser elegit recentment president del PSM, i la secretària d'Immigració, Eva Matarín, també del PSM, que ha donat suport amb més afany el seu líder.

La reunió de la Comissió Permanent de l'Executiva ha començat quan ja havia saltat als mitjans la decisió de suspendre a Tomás Gómez i abans que es conegués la intenció del líder dels socialistes madrilenys de continuar sent candidat a la Comunitat de Madrid.

El secretari d'Organització, César Luena, ha explicat als seus companys els arguments en què es recolza Ferraz per dissoldre la direcció del PSM. La resta d'intervencions, al marge de les tres ja esmentades, han fet costat a la decisió del seu secretari general.

Decisió "enormement dolorosa"

Les fonts consultades han assegurat que ha estat una reunió "molt difícil" perquè tots coincideixen que es tracta d'una decisió "enormement dolorosa", però la majoria creu que no hi havia una altra alternativa.

A la reunió no han estat presents el 'número tres' del partit, el secretari de Política Federal, Antonio Pradas, ni el secretari de Reformes Democràtiques i secretari general del PSPV, Ximo Puig.

stats