Política 23/04/2015

Pujalte (PP) admet que va cobrar per assessorar una constructora però diu que tot era legal

El diputat assegura que va complir amb totes les seves obligacions fiscals

Acn
1 min
El diputat del PP Vicente Martínez-Pujalte al Congrés. EFE

MadridEl portaveu d'Economia del PP al Congrés dels diputats, Vicente Martínez-Pujalte, ha reconegut aquest dijous al matí que va cobrar 75.000 euros per assessorar la constructora especialitzada en obra pública Corporación Llorente. En declaracions als mitjans, el popular ha subratllat que aquesta tasca era compatible amb la que feina que feia "al Congrés dels Diputats i com a economista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha matisat que va complir amb totes les seves obligacions fiscals i que "tot era absolutament regular". Pujalte ha assegurat que "res del que s'ha publicat es contradiu amb el seu règim de compatibilitats" i ha recordat que el ple del Congrés va aprovar amb un 90% de vots la seva declaració de compatibilitats.

Preguntat pels retrets ètics que li puguin sorgir arran d'aquest doble treball, Pujalte ha assegurat que s'ha acollit al marc legal existent, que està obert a debatre, però que és el que està en vigor. "Jo sempre he practicat la pluriocupació", ha explicat el diputat popular, que ha afegit que sempre ha complert amb els seus deures tant com a diputat com en els treballs paral·lels que ha fet.

stats