Política 19/04/2015

Rajoy defensa la "gran nació" espanyola enfront dels qui s'esforcen a subratllar que "tot va malament"

El president del govern espanyol reivindica des d'Alacant la unitat d'Espanya: "Volem que segueixi sent així per sempre"

Efe
1 min
Obertura Rajoy

AlacantEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha defensat aquest diumenge la "gran nació" que considera que és Espanya, enfront dels qui "fan esforços indicibles" per subratllar "com de malament va tot". En un míting del PP a Alacant, Rajoy ha apel·lat a la unitat i a la sobirania nacional espanyola: "Volem que segueixi sent així per sempre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Acompanyat del president de la Generalitat Valenciana i candidat del PP a la reelecció en les eleccions del 24 de maig, Alberto Fabra, Rajoy ha insistit que Espanya necessita "estabilitat política" i això passa, a parer seu, perquè el PP es mantingui al capdavant de les institucions. L'estabilitat, ha advertit, no pot venir de les receptes socialistes ni de les "ocurrències" dels nous partits emergents, que només provocarien "inestabilitat i inseguretat".

A més, ha assegurat que "la pròxima legislatura, quan hi hagi recursos", abordarà la revisió del model de finançament autonòmic. D'altra banda, ha promès fer "tots els esforços per donar una solució definitiva" a la reivindicació d'un nou Pla Hidrològic.

stats