Política 04/04/2013

Rajoy demana a Mas “intel·ligència” per no sumar nous “problemes” als de la crisi

El president espanyol qualifica de "bona reunió" la seva trobada amb el cap del Govern i diu que el "més important és que hi ha vies de diàleg obertes"

J.faus/m.e.quetglas
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha qualificat aquest dijous de "bona reunió" la seva recent trobada amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i ha destacat que va haver-hi coincidència en els afers econòmic i que el "més important és que hi ha vies de diàleg obertes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i així, ha admès –en una roda de premsa amb el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon– que es mantenen les divergències en les qüestions sobiranistes. "Al president no se li pot demanar el que no pot donar perquè no és una competència meva, és de les Corts", ha assegurat en referència al fet que permetre la consulta implicaria una reforma de la Constitució. I ha donat a entendre que el procés sobiranista no és convenient perquè posa bastons a les rodes de la sortida de la crisi. "[Demano] que tinguem tots la intel·ligència suficient per no crear més problemes dels que la situació [econòmica] ja provoca", ha afirmat.

stats