ELECCIONS EUROPEES
Política 16/05/2014

Tremosa constata que la premsa estrangera observa "vell masclisme" en l'actitud de Cañete

El candidat de CiU a les eleccions europees, en un míting a Sabadell, assegura que els candidats de PP i PSOE "competien per veure qui és pitjor" en el debat d'ahir

Oriol March
1 min

SabadellEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha constat aquest vespre en un míting a Sabadell que la premsa estrangera, especialment el 'Financial Times', observa "vell masclisme" en l'actitud del candidat del PP, Miguel Arias Cañete, que ha considerat que "exhibir superioritat" davant d'una dona podria ser interpretat com a "masclisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tremosa ha apuntat que en el debat que va enfrontar ahir dijous Cañete i Elena Valenciano (PSOE) "els dos competien per veure qui és pitjor". "Es barallen entre ells, i al final hi ha aquest comentari lamentable del candidat del PP", ha apuntat el candidat de CiU.

"No pot ser que els catalans fessin quinze hores per anar a la Via Catalana i no tinguin cinc minuts per anar votar", ha exclamat Tremosa reclamant una alta participació.

Atac al tripartit

El candidat d'Unió, Francesc Gambús, ha acusat els candidats d'ERC, Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall, de voler "enredar" els catalans amb les seves receptes per sortir de la crisi. "Qui va deixar l'estat del benestar al límit del col·lapse?", s'ha preguntat, en referència al tripartit.

Recoder reapareix

Al míting de Sabadell hi han acudit Oriol Pujol, ara enretirat de la secretaria general de CDC, i l'exconseller Lluís Recoder, que va abandonar l'acta de diputat l'any passat per anar al sector privat.

stats