Política17/07/2017

Un regidor d'Unió de Tarragona canvia el nom del grup pel del nou partit de Duran i Lleida

Al ple d'aquest divendres es farà oficial que el grup municipal que integra en solitari Josep Maria Prats passarà a dir-se Units per Avançar

Ara

BarcelonaEl nou partit de l'entorn de l'expresident del comitè de govern d'Unió Democràtica Josep Antoni Duran i Lleida, Units per Avançar, tindrà un representant en un govern municipal. Serà a Tarragona, on el quart tinent d'alcaldia, Josep Maria Prats, que va deixar el grup municipal de CiU arran de l'escissió dels dos partits, va passar a integrar en solitari el grup municipal d'Unió. Ara canvia el nom i al ple d'aquest divendres es farà oficial que el grup que representa es dirà Units per Avançar.

Cargando
No hay anuncios

Serà el primer representant del nou partit en un ajuntament, tot i que no se'n descarten més. "S'ho estan plantejant", ha assegurat Prats a l'ARA, en referència a altres representants institucionals de la desapareguda Unió, com una estratègia per anar donant "projecció" a la formació. Com a regidor i tinent d'alcalde de Cultura, utilitzarà el seu altaveu per donar a conèixer Units per Avançar.

Segons ha explicat, el nou espai està començant a crear l'estructura interna i preveu celebrar un congrés després de l'estiu.