MONARQUIA
Política 09/03/2013

El rei rep l'alta: "Gràcies a Déu, ja estic bé. No em fa mal l'esquena ni res"

El monarca ha sortit de l'hospital on fa una setmana el van operar d'hèrnia discal. La recuperació durarà entre dos mesos i mig any

Ara / Efe
1 min
El rei, en el moment d'abandonar l'hospital / EFE

MadridEl rei Joan Carles ha sortit aquest dissabte al migdia de la clínica La Milagrosa de Madrid després de rebre l'alta una setmana després de ser operat d'hèrnia discal. "Gràcies a Déu, ja estic molt bé. no em fa mal l'esquena, ni res", ha assegurat a la sortida del centre hospitalari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Carles ha sortit de la clínica menys d'una hora després que s'anunciés al migdia l'alta hospitalària, al seient del copilot d'un vehicle tot terreny de color fosc, el mateix en què va ingressar diumenge passat i des del qual, amb la finestreta baixada, ha saludat somrient als periodistes que l'esperaven davant de l'entrada del centre sanitari.

"Moltes gràcies per la vostra paciència i el vostre treball tot i la pluja", han deixat anar el monarca, que es dirigia cap al Palau de la Moncloa. Abans de baixar en ascensor fins al lloc on estava estacionat el vehicle, Joan Carles s'ha acomiadat tant del neurocirurgià que l'ha operat, Manuel de la Torre, com de la resta de l'equip mèdic, gerent i assistencial que l'ha atès durant els sis últims dies, i amb qui s'ha fotografiat.

Entre dos i sis mesos de recuperació

A partir d'aquest moment, Joan Carles comença un període mínim de dos mesos i màxim de sis per completar la seva total recuperació, durant el qual no realitzarà cap viatge, tot i que sí que assegura que reprendrà les seves tasques a la Zarzuela, com l'habitual despatx setmanal amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

stats