Política 21/05/2016

Roca nega haver demanat una reunió secreta al jutge Castro per la infanta

L'instructor del cas Nóos assegura que l'advocat volia una trobada "clandestina" per parlar de la imputació de Cristina

Ara
1 min
L'advocat de la infanta, Miquel Roca

BarcelonaL'advocat Miquel Roca nega haver demanat una reunió secreta al jutge de Palma José Castro per parlar de la imputació de la infanta Cristina. "Mai, ni directament ni indirectament, he proposat cap entrevista secreta i confidencial al jutge Castro", assegura l'advocat en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Roca desmenteix així les paraules de l'instructor del cas Nóos, que en un escrit al jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz asseverava que els advocats de la infanta li havien demanat una reunió "clandestina" pocs dies abans de la imputació de Cristina. En l'esmentat escrit declarava que el lletrat Jaime Ruitord va acudir al seu despatx durant els primers dies de desembre de 2013 per traslladar-lo les pretensions de Roca.

L'advocat s'ha queixat de l'escrit de Castro: "Resulta sorprenent i inexplicable l'aparició ara d'informacions en les quals es fa referència a una situació que mai es va produir", lamenta, abans de justificar la visita de Riutord: es va posar a la seva disposició "en compliment d'un costum forense de bona pràctica judicial"

stats