POLÍTICA
Política 02/02/2013

Sánchez-Camacho: "Estem obligats a donar explicacions. La situació és molt greu"

A l'entrada del comitè executiu en què Rajoy ha de donar explicacions sobre els sobresous en negre, la líder del PP a Catalunya ha instat el partit a prendre "mesures importants"

Ara / Efe
1 min
L'HORA DEL DIÀLEG... I PROU 
 Rajoy diu que davant d'un sobiranisme que no creu majoritari és hora de dialogar. No explica, però, sobre quines bases concretes.

MadridLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha reconegut aquest dissabte que la situació del seu partit és "molt delicada" i ha subratllat que els "populars" estan obligats a donar "totes les respostes a els espanyols". Camacho ha confiat que aquest dissabte la seva formació adopti "mesures importants".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions als periodistes en entrar a la reunió del comitè executiu del PP, on el líder del partit i president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha de donar explicacions sobre les informacions al voltant de la suposada comptabilitat oculta revelada per les llibretes de l'extresorer Luis Bárcenas.

Situació "molt greu"

"Al PP hem de donar explicacions als nostres militants, als milions de persones que ens han votat i a tots els espanyols, i espero que avui es prenguin mesures importants", ha assenyalat la dirigent popular, que ha insistit que "cal arribar fins al final" en les investigacions. Segons la seva opinió, la situació actual del PP "és molt greu" i, ha subratllat, "no es pot mantenir".

stats