POLÍTICA
Política 06/06/2012

Sánchez-Camacho: "Estem pensant demanar una comissió d'investigació per CatalunyaCaixa"

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', la presidenta del PPC també ha culpat el govern del PSOE dels endarreriments en el corredor mediterrani

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat la gestió del govern espanyol en la crisi econòmica, així com l'actuació de Rodrigo Rato al capdavant de Bankia. En una entrevista en el programa 'El matí de Catalunya Ràdio', la dirigent dels populars catalans ha demanat el mateix nivell d'exigència a Catalunya: "A mi m'agradaria saber què va passar a CatalunyaCaixa i per què no hi ha cap comissió d'investigació. I per què el Govern no ha donat explicacions pel cas Spanair". Sánchez-Camacho ha puntualitzat que el PPC està pensant quin és el moment més adequat per "demanar una comissió d'investigació per CatalunyaCaixa" i ha recordat que "s'ha vist que la comissió d'investigació del cas Palau es va tancar en fals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del PPC també ha subratllat els beneficis que aportarà la partida d'11 milions d'euros per al corredor mediterrani que els populars catalans van negociar ahir amb la ministra de Foment, Ana Pastor. "El fet prioritari és que la ministra ha defensat el corredor mediterrani i el tram pel qual aposta és el català. En uns pressupostos molt austers, s'incorporarà una partida d'11 milions per fer el tram de Tarragona i Vandellòs, i això és una notícia extraordinària", ha afirmat Sánchez-Camacho. Ha culpat el govern del PSOE, presidit per José Luis Rodríguez Zapatero, dels endarreriments en el corredor mediterrani per no haver impulsat els estudis previs.

La dirigent popular també ha expressat la seva confiança en l'actuació del govern espanyol i ha recordat els perjudicis d'un rescat: "El rescat d'Espanya comportaria un pla d'ajust dolorós".

stats