Política 10/02/2016

Pedro Sánchez es reunirà amb ERC i DL... per dir-los que no vol els seus vots

El PSOE es nega a reconèixer el dret a decidir i basa la seva oferta territorial a la resta de partits en una reforma constitucional en clau federal

Ferran Casas
1 min
Sánchez veu marge per a l’acord

MadridEl líder del PSOE, Pedro Sánchez, es reunirà també amb els portaveus d'ERC i Democràcia i Llibertat, on s'integra CDC. Segons el portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ho farà per presentar-los el seu projecte de govern però també per deixar-los clar que no vol els seus vots per ser president. Els socialistes s'han autoimposat, en el marc d'una negociació amb Podem que ja aixeca molts recels al partit, no obrir una negociació amb els independentistes catalans, com sí que fan amb el PNB. La reunió amb Joan Tardà i Gabriel Rufián, per una banda, i Francesc Homs per l'altra serà dimarts al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PSOE es nega a reconèixer el dret a decidir i basa la seva oferta territorial a la resta de partits en una reforma constitucional en clau federal. En aquest sentit espera que, si acaba passant a l'oposició, el PP no es negui a abordar-la ara que ja ha dit que està disposat a parlar-ne si fa govern amb els socialistes i C's.

stats