DRET A DECIDIR
Política 13/04/2011

Solidaritat tornarà a plantejar la llei d'independència aquesta legislatura

El diputat Uriel Bertran culpa els partits catalanistes de permetre que el "bloc espanyolista" vetés el tràmit parlamentari de la llei

Redacció
1 min

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència (SI) ha avançat, després de la votació de la seva llei de declaració d'independència de Catalunya, que tornarà a presentar el mateix text al Parlament "en aquesta mateixa legislatura". Sense posar una data concreta, el secretari general de SI i diputat, Uriel Bertran, ha explicat a la premsa que quan considerin que és el "moment propici" abans que passin els quatre anys insistiran en tirar endavant la seva llei amb la intenció "d'aconseguir un suport més ampli". "Continuarem treballant per la independència perquè no creiem que l'Estat espanyol pugui canviar a aquestes alçades de la pel·lícula", ha sentenciat Bertran, informa l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bertran ho ha anunciat als passadissos del Parlament després que la cambra rebutgés tramitar la proposició de llei de declaració de la independència. Mig miler de manifestants s'han concentrat aquesta tarda davant del Parlament amb banderes estelades per cridar consignes a favor de la independència. Els concentrats han escridassat els diputats dels partits que han impedit el tràmit de la llei.

stats