Política 21/12/2014

"No em veureu fent una abraçada ni a Rajoy ni a Mas": el míting de Pablo Iglesias, en 10 frases

El dirigent de Podem ha fet el primer gran acte a Barcelona, en un pavelló esportiu ple de gom a gom a la Vall d'Hebron

Ara
2 min
Pablo Iglesias, al míting de Barcelona. ACN

BarcelonaEl dirigent de Podem, Pablo Iglesias, ha fet avui diumenge el primer gran acte del partit a Barcelona en un pavelló esportiu ple de gom a gom al barri de la Vall d'Hebron. Aquestes són algunes de les frases més significatives que ha dit:

  1. "No he vingut a Catalunya a prometre res, no m'agraden els polítics que fan promeses. Això sí, us prometo una cosa: no em veureu fent una abraçada ni a Rajoy ni a Mas".
  2. "No m'importen les banderes a les polseres. M'importen els comptes bancaris. Qui té comptes a Suïssa o Andorra té un nom: traïdor al seu poble, es diguin Pujol o Rodrigo Rato. No tenen més pàtria que els seus diners".
  3. "Dret a decidir, per descomptat, però dret a decidir sobre totes les coses. Perquè hi hagi sobirania cal obrir un procés constituent".
  4. "Sobirania vol dir que no es canvien articles de la Constitució quan es rep una trucada de la senyora Merkel".
  5. "No vull que Catalunya se'n vagi, però sé que la casta espanyola ha insultat els catalans. Alguns prefereixen fer política aixecant murs, nosaltres bastint ponts".
  6. "Alguns diuen que la solució és un front de l'esquerra –i jo sóc d'esquerres–, però el poder no tem l'esquerra, el poder tem el poble, la gent".
  7. "Els de baix, vivint a Vallecas o a Nou Barris, som molts més que els de dalt, i d'això tenen por".
  8. "Siguin d'un color o d'un altre, duguin la polsera amb una bandera o altra, els gats són gats i governen per a gats. Els demostrarem que som molts més, que els ratolins tenim consciència de ser ratolins".
  9. "Agitaran la por, igual que a Grècia, diran que tenim propostes inviables. I els respondrem amb un somriure, omplint els carrers de gent normal".
  10. "Mentiran, insultaran, cridaran, difamaran, sabeu què heu de fer: somriure, perquè guanyarem!".
stats