ELECCIONS MUNICIPALS
Política 05/05/2015

La Junta Electoral obliga l'ajuntament de Tàrrega a retirar l'estelada a petició del PSC

El govern local, format per CiU i RCat-SI, han decidit acatar el requeriment per evitar que el consistori sigui impugnat com a col·legi electoral

Acn
1 min
La bandera estelada penjada al balcó de l'Ajuntament de Tàrrega / ACN

TàrregaLa Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tàrrega ha acordat retirar la bandera estelada del balcó de la Casa Consistorial acatant un requeriment de la Junta Electoral de Zona de Cervera. En aquesta notificació, la Junta Electoral requereix a l'Ajuntament que procedeixi a retirar de manera "immediata" la bandera estelada arran d'una denúncia del representant acreditat del partit Candidatura de Progrés-PSC. En cas de no acatar el requeriment, l'edifici podria ser impugnat com a col·legi electoral el 24 de maig. De moment, la CUP ja ha manifestat el seu rebuig a la retirada de l'estelada del balcó del consistori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'estelada està penjada al balcó de l'Ajuntament de Tàrrega pràcticament des de l'inici del mandat juntament amb la senyera i la bandera local. Actualment el consistori està governat per un pacte entre CiU i la coalició RCat+SI. Aquests dos últims partits van votar en contra de la decisió de retirar l'estelada, segons han explicat a l'ARA fonts de Reagrupament.

stats