Política 11/09/2013

Teresa Forcades no serà a la cadena per encerclar La Caixa promoguda per Procés Constituent

La monja benedictina, amb compromisos acadèmics a Berlín, no podrà ser a la Diagonal de Barcelona. Durant l'acte es llegirà un discurs que Forcades ha preparat prèviament

Joan Serra
1 min

BarcelonaTeresa Forcades no podrà participar presencialment a l'acte Encerclem La Caixa, convocat per Procés Constituent, el moviment regenerador que la monja benedictina encapçala juntament amb l'economista i activista Arcadi Oliveres. Forcades és a Berlín "preparant una activitat acadèmica", tal com ha confirmat a l'ARA un dels membres fundadors de Procés Constituent, fet que li impedirà ser a la cadena humana que aquest dimecres a la tarda encerclarà els edificis de CaixaBank a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Per compensar aquesta absència per qüestions professionals, la monja benedictina ha preparat un discurs que serà llegit abans que es faci la cadena.

Procés Constituent, un projecte nascut fa cinc mesos, espera reunir aquest dimecres més de 4.500 persones per visualitzar que el dret a decidir inclou també repensar el model de país. Aquesta és l'última actualització dels ciutadans que s'han inscrit en l'acte reivindicatiu, programat a la mateixa hora que la Via Catalana.

stats