Política 15/03/2013

Un home de partit sempre vinculat al món municipal

Terradas va ser regidor a Mataró entre 1983 i 2008 i ara era secretari de formació

F.c.
1 min

BarcelonaPere Navarro ha fet un moviment de fitxes a l'executiva. Per rellevar l'imputat Daniel Fernández ha triat Esteve Terradas, fins ara secretari de formació de l'executiva soicalista. I ha optat per un home de partit i vinculat al municipalisme. Terradas, de 52 anys, prové del món sindical i concretament del sector del tèxtil. Havia estat vinculat a la UGT i la USO.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 1983 va obtenir l'acta de regidor a Mataró, que no va deixar fins l'any 2008 tenint diversos càrrecs de gestió al consistori. De fet, és militant del partit des de la seva fundació, el 1978.

Terradas va ser primer secretari de la federació del Maresme, una de les més potents del PSC, entre 2000 i 2004 i és una persona molt vinculada al també maresmenc Joan Rangel, expresident de la Diputació, exdelegat del govern espanyol a Catalunya i ara diptutat al Congrés. De fet va ser cap de gabinet de Rangel a la delegació del govern central fins l'any 2011. Terradas havia estat també diputat provincial, assumint competències en matèria de joventut i turisme.

stats