Política 25/04/2016

Xavier Trias retreu a Ada Colau que no li hagi trucat pel fitxatge de Pere Macias pel projecte del tramvia

L'exalcalde de Barcelona insisteix que el projecte és "antiquat i erroni"

Efe/ara
1 min
Xavier Trias i Ada Colau en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl president del grup municipal de CiU a Barcelona i exalcalde Xavier Trias ha retret al govern de l'alcaldessa Ada Colau que no li hagi trucat pel fitxatge de Pere Macias per dirigir el projecte del tramvia a la Diagonal, en declaracions aquest matí a Catalunya Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias ha reiterat els arguments del seu grup per oposar-se que el traçat de connexió del tramvia sigui per l'avinguda Diagonal, com pretén el govern de Barcelona en Comú, i ha insistit que "és una opció antiquada i errònia, com una televisió en blanc i negre".

Respecte del fitxatge de l'exdiputat i exconseller de Territori convergent Pere Macias per dirigir el projecte d'unió del tramvia, Xavier Trias ha valorat que aquesta no és la manera de fer les coses i que Colau li podria haver trucat per "mirar de buscar acords sobre el traçat del tramvia" i per preguntar-li què li semblava "si el senyor Pere Macias ens hi ajuda".

També ha assegurat que el fitxatge per dirigir el projecte "posa Macias en una situació molt difícil i incòmoda" i que "qui paga mana i haurà de defensar la senyora Colau. Espero que Macias no se’n surti, amb el projecte del tramvia per la Diagonal", ha conclòs l'exalcalde.

stats