Política 26/04/2014

Montserrat Tura veu ara ja "possible" l'escissió al PSC

L'exconsellera admet que l'actual situació a què ha arribat el partit que lidera Pere Navarro no té "solució possible amb aquesta direcció"

Ara
1 min

Barcelona"Hem arribat a una situació en què crec que no hi ha solució possible amb aquesta direcció. Alguna cosa ha de passar, alguna cosa passarà". Així s'ha expressat aquest dissabte l'exconsellera i exdirigent del PSC Montserrat Tura, en declaracions a Catalunya Ràdio sobre la profunda crisi interna desfermada en el si del partit, que encadena un degoteig constant de dimissions, les últimes les de Girona, per discrepàncies amb la cúpula de la formació, especialment a l'entorn del debat pel dret a decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant és així que Tura ha afirmat que en les reunions que mantenen els sectors crítics per analitzar el gir del partit en favor de les tesis del PSOE pel que fa al debat nacional "ja es comença a veure possible" una escissió del partit.

La cúpula nega la crisi

Mentrestant, la cúpula del PSC negava aquest divendres que en el partit hi hagi cap crisi, i atribuïa el degoteig de baixes i dimissions a l'intent de la minoria de crítics per "fer mal electoral" al partit. De fet, la candidata del PSOE a les eleccions europees ja ha dit aquesta setmana passada que al PSC "no hi ha cap embolic", sinó que on hi ha un "embolic" és a Catalunya, en general.

stats