Política 29/04/2014

Turull: “El que està demanant el CGPJ és o poca feina o persecució”

CiU insta el CGPJ a demanar la compareixença dels jutges que han participat en cursos de la FAES abans que la de Santiago Vidal

Meritxell Comas
1 min

BarcelonaEl portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha instat aquest dimarts en roda de premsa al Parlament el CGPJ a demanar que compareguin tots els jutges que han participat en cursos de la FAES, després que hagi demanat explicacions al jutge Santiago Vidal per estar elaborant un esborrany per a una Constitució catalana. "Que Vidal comparegui després que ho hagin fet els jutges que han participat en cursos de la FAES", ha assegurat, i ha sentenciat que, si no fos així, "el que està demanant el CGPJ és o poca feina o persecució".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des d'ERC, el diputat Oriol Amorós ha assegurat que "no només estan disposats, sinó que estan entusiastament disposats a col·laborar" amb l'esborrany de la Constitució catalana. Tanmateix, Amorós també ha cridat el CGPJ a citar tots els jutges que s'han pronunciat sobre el procés, i ha augurat que, si ho fes, se li "hauria girat feina". Per la seva banda, la diputada de C's Carina Mejías ha anunciat que el partit presentarà una queixa al CGPJ per la "manca d'imparcialitat" de Santiago Vidal.

stats