Política
Política 05/09/2011

4.000 peticions a través de Twitter demanen al Govern que blindi el model lingüístic a les escoles amb el català com a llengua vehicular

El promotor de la iniciativa és l'usuari @llibertats, conduït per un estudiant de Treball Social que ha utilitzat la web act.ly, una plataforma de peticions de suport via Twitter, per llançar la crida a través de les xarxes socials

Redacció
1 min
Petició d'@llibertats de blindar el català com a model lingüístic amb el català com a llengua vehicular

BarcelonaUna nova iniciativa a través de les xarxes socials reclama a l'executiu de Mas que vetlli per la preservació del català a les escoles. La crida ja compta amb el suport de gairebé 4.000 usuaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El compte @llibertats ha llançat una petició via Twitter en què demana al Govern de la Generalitat que blindi el model lingüístic amb el català com a llengua vehicular: “Exigir al Govern de la Generalitat de Catalunya que faci respectar el model de convivència i cohesió social a les escoles del model de normalització lingüística, garantint que el català segueixi essent la llengua vehicular a les escoles catalanes, d'acord amb la llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística”.

L'usuari del compte és Moisès Rial, un estudiant de Treball Social de Puig-Reig que ha utilitzat el web act.ly, una plataforma de peticions de suport via Twitter, per llançar la crida a través de les xarxes socials. La petició ja ha sigut secundada per 3.994 usuaris i un mapa els ubica als diferents punts del planeta des d¡on s'han sumat a la iniciativa.

stats