Política11/01/2015

Unió demana posar fi a la discussió entre Mas i Junqueras i esgotar la legislatura

"Ara mateix no hi ha unitat a Catalunya per fer una consulta definitiva", ha assegurat el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí

Europa Press

BarcelonaEl secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha demanat aquest diumenge que "s'acabin les discussions públiques i mediàtiques" en les negociacions entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i ERC per arribar a un acord i convocar eleccions de caràcter plebiscitari.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes als Tres Tombs del barri barceloní de Sant Andreu, Pelegrí ha dit que "ara mateix no hi ha unitat a Catalunya per fer una consulta definitiva", i ha assenyalat que aquesta situació genera inseguretat i inestabilitat.

Cargando
No hay anuncios

Ha criticat els partits que demanen unes eleccions autonòmiques immediates per actuar en un sentit "tàctic i mediàtic" que no tenen com a principal objectiu consultar als catalans el seu futur polític, segons ell. "Si no hi ha unitat no allargarem el debat i acabarem la legislatura", ha insistit Pelegrí, que ha assegurat que aquesta opció permetria treballar per les necessitats socials i econòmiques dels catalans.

El dirigent d'UDC ha demanat als partits sobiranistes que s'allunyin dels partidismes i treballin pels ciutadans.