Política 11/01/2015

Unió demana posar fi a la discussió entre Mas i Junqueras i esgotar la legislatura

"Ara mateix no hi ha unitat a Catalunya per fer una consulta definitiva", ha assegurat el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí

Europa Press
1 min
Marta Llorens rellevarà Pelegrí a la secretaria general d'Unió

BarcelonaEl secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha demanat aquest diumenge que "s'acabin les discussions públiques i mediàtiques" en les negociacions entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i ERC per arribar a un acord i convocar eleccions de caràcter plebiscitari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes als Tres Tombs del barri barceloní de Sant Andreu, Pelegrí ha dit que "ara mateix no hi ha unitat a Catalunya per fer una consulta definitiva", i ha assenyalat que aquesta situació genera inseguretat i inestabilitat.

Ha criticat els partits que demanen unes eleccions autonòmiques immediates per actuar en un sentit "tàctic i mediàtic" que no tenen com a principal objectiu consultar als catalans el seu futur polític, segons ell. "Si no hi ha unitat no allargarem el debat i acabarem la legislatura", ha insistit Pelegrí, que ha assegurat que aquesta opció permetria treballar per les necessitats socials i econòmiques dels catalans.

El dirigent d'UDC ha demanat als partits sobiranistes que s'allunyin dels partidismes i treballin pels ciutadans.

stats