Política 14/03/2019

Vox farà una concentració a Barcelona el 30 de març davant el no de Colau a cedir-los el Sant Jordi

L’Ajuntament va al·legar tasques de manteniment a l’equipament

Dani Sánchez Ugart
1 min
Santiago Abascal, al centre de la imatge, en una imatge d'arxiu / EFE

MadridVox convocarà una “gran concentració” a Barcelona per al 30 de març davant de la negativa de l’Ajuntament de Barcelona a cedir-los el Palau Sant Jordi, al·legant que s’havia de sotmetre a tasques de manteniment. El partit ultradretà ha anunciat aquest dijous que en resposta a una decisió que “obeeix exclusivament a raons polítiques” convocaran aquesta manifestació amb el lema “Catalunya amb Espanya”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La formació liderada per Santiago Abascal ha denunciat que les raons de manteniment no es van notificar quan es va fer la reserva de l’espai i es va pagar el 50% del cost del lloguer, en un pagament que, segons ells, “feia ferm” el contracte.

La concentració està convocada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i pretén fer de plataforma de llançament de la formació ultradretana, encara amb poca implantació a Catalunya de cara a les eleccions espanyoles del 28 d’abril, per a la qual encara no ha designat els candidats.

Vox tenia la intenció de repetir al Palau Sant Jordi l’experiència que ja va tenir l’any passat al Palacio de Vistalegre de Madrid, on va celebrar l’acte que va suposar el cop de força que els va consolidar en l’arena política espanyola. En lloc d’això, però, s’hauran de conformar amb una manifestació que l’organització preveu massiva.

stats