Política04/11/2017

Waterloo i Europa en miniatura, les recomanacions turístiques corrosives de 'Le Soir' a Puigdemont

El diari belga dedica al president una guia de Brussel·les titulada 'Aprendre a viure com un català a Brussel·les'

Ara

BarcelonaPassar l'estona a la plaça on Felip II va fer decapitar els comtes d'Egmont i Horn, per traïció; una conferència a l'Institut Cervantes, i una visita a un hotel de cinc estrelles per fer-se a la idea de com són les presons espanyoles: aquestes són algunes de les propostes corrosives que el diari 'Le Soir' fa a Carles Puigdemont aquest dissabte perquè gaudeixi de l'estada a Brussel·les. La guia té per títol 'Aprendre a viure com un català a Brussel·les' i està publicada en català, castellà i francès.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

'Le Soir' també recomana a Puigdemont que assisteixi al partit de la selecció belga contra la mexicana perquè aprengui "lliçons d'estratègia i comunicació" de l'entrenador dels belgues, el català Roberto Martínez, i que es faci passar la gana en un restaurant de cuina catalana, abans de visitar Waterloo, on Napoleó va caure derrotat: "el camp de batalla més visitat d'Europa".

Cargando
No hay anuncios

Entre els vuit punts de la guia també hi ha el parc temàtic d'Europa en miniatura, "per meditar sobre el futur de la Unió"; la plaça d'Espanya, "per somiar que derrota els gegants d'Espanya" al costat d'un monument al Quixot, i la Casa Horta, de l'homòleg belga de Gaudí.