ELECCIONS 27-S
Política 28/07/2015

Sáenz de Santamaría valora el "discurs clar" d'Albiol i en celebra l'elecció

La vicepresidenta del govern espanyol espera que el discurs de l'exalcalde de Badalona "arribi amb aquesta força que sempre ha caracteritzat el PP"

Efe
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, avui, després del consell de ministres / EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, considera "magnífica" la designació de Xavier García Albiol com a candidat del PP a la presidència de la Generalitat, al qual ha definit com una persona "molt enèrgica" amb un "discurs molt clar". En declaracions als periodistes després d'assistir al lliurament dels Premis Nacionals de la Moda al Museu del Vestit, Sáenz de Santamaría també ha posat en valor la tasca d'Alícia Sánchez-Camacho al capdavant del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de recordar que Sánchez-Camacho ha obtingut "alguns dels millors resultats del PP a Catalunya", l'ha definida com una dona "molt activa" i "molt capaç". "I jo crec que cal reconèixer-li aquesta feina sempre, però més en un dia com avui", ha afegit.

Pel que fa al nou candidat, Sáenz de Santamaría ha assenyalat que García Albiol és "una persona molt enèrgica", amb "un discurs molt clar, molt definit i molt actiu".

Per això ha considerat "magnífica" l'elecció de l'exalcalde de Badalona com a candidat a la presidència de la Generalitat en unes eleccions en les quals "és molt important" que "aquest discurs" i "aquesta tasca del partit arribi amb aquesta força que sempre ha caracteritzat el PP".

stats